Uitleg club

Zelf een club oprichten

Wil jezelf een club oprichten zorg dan dat je voldoende leden in je club krijgt. Zonder leden kan een club niet bestaan. Als jezelf een club opricht ben je ook voorzitter. De voorzitter kan de club NIET verlaten. Alleen Rob.webmaster kan je hierbij helpen.

Aanmelden bij een club

Je kunt je aanmelden bij een bestaande club. Kijk eerst waar nog plaats is. De voorzitter zal je aanmelding goed- of afkeuren.

Cluboprichter

De cluboprichter is tevens ook voorzitter. Het voorzitterschap kan wel tijdelijk overgenomen worden.

Voorzitterschap

Ben je voorzitter dan heb je de bevoegdheid om mensen aan te nemen, clubaankopen te doen, geld over te schrijven, de code te kraken, bij een andere club in te breken, en het voorzitterschap te verwisselen, de geldwagen overvallen. Tevens moet als voorzitter je clubleden in de gaten houden of ze actief mee doen in de club.


Clubvoordelen

Door de clubaankopen kun je mee profiteren van meer loon, extra clubpunten, hoger uurbedrag, en niet te vergeten het bereiken van Dubai!

De clubspellen

Er zijn 4 clubspellen: kraak de code, op naar de top, de geldwagenoverval, de geldkoffer.

Kraak de code:
Je kunt hier getallen van 1 t/m 25 invullen. Elk getal wat goed is kun je doorgeven aan je club (bijkletsen). Je kunt dit 2x per dag doen. Bij bijkletsen kun je zien welke getallen er al geprobeerd zijn. De voorzitter kan uiteindelijk de code kraken. Als de code gekraakt is krijgt de club er extra clubpunten bij en elk clublid extra bescherm- of inbreekpunten.
Op naar de top:
Je kunt deze 4x per dag activeren. Als alle cijfers hetzelfde zijn gaat het level vanzelf omhoog, en wordt het wat moeilijker. De club krijgt hier extra clubpunten voor en ieder clublid krijgt een x aantal schilden. De schilden kun je gebruiken om je te kunnen beschermen voor grote transacties.
De geldwagenoverval:
Als alle levels gehaald zijn bij op naar de top, komt er een geldwagen. De geldwagen is er exact om 20.00 uur. Er zijn minstens 3 leden nodig om de geldwagen te kunnen overvallen. Het enige wat je hoeft te doen is op de geldwagen te klikken die om 20.00 te zien is en je aan te melden dat je mee doet. De geldwagen is er maar 1 minuut! De voorzitter overvalt de geldwagen. Als het gelukt is krijgt de club er een flink bedrag voor terug. Als het om 20.00 niet gelukt is komt er om 21.00 een herkansing. Tevens kan er een geldkoffer vrij komen. Dat is het volgende spel:
De geldkoffer:
Er zit een cijferslot op de geldkoffer. Het cijferslot heeft 5 cijfers. De eerste drie cijfers zijn in het gras te vinden. De laatste 2 cijfers is uitproberen. Het zoeken in het gras is een geduldig spel. Ga langzaam met je cursor over het gras. Als je ziet dat bijvoorbeeld 1=3 rood oplicht, heb je het eerste cijfer te pakken. Het cijfer is dan 3 op plaats 1. Zo zijn de andere 2 ook te vinden in het gras. Daarna kun je proberen het cijferslot te openen. Degene die het slot het eerst open heeft krijgt een geldbedrag en de club 4 clubpunten.

Doneren

In overleg met de voorzitter kun je clubdonaties doen. Op dag 25 wordt 10% van je donatie teruggestort op je eigen spaarrekening.

Rente

De rente van de cashrekening is 2%. Op de spaarrekening zit geen rente.

Voordelen.

Zoals je ziet zitten er veel voordelen aan om een club op te richten of om je bij een club aan te sluiten.!!
Datum: 17-11-2018 Tijd: 05:25:43 | Speeldag: 17

Wealthy © Rob.productions 2009-2018